RO Study
👤
Dooina
Dooina
18-12-2017
Fizică
a fost răspuns
Vreau și eu definitia scripetelui dar nu de pe google
Răspuns :
Ciorneigabriel
Ciorneigabriel
18-12-2017
Scripetele este cel care este alcatuit dintr o roata cu un sant pe muchie care se poate roti in jurul unui ax central. De axul rotii este fixata o furca prevazuta cu un carlig de prindere.Prin santul scripetelui este trecut un fir inextensibil.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Parcului, Frunze Moarte
Cum Faci Un Caine Sa Se Inteleaga Cu Un Papagal?
Îmi Puteți Spune,cine Știe,unde Găsesc Exerciții De Limba Română, Clasa 3 Online , Dacă Găsiți Dumneavoastră,îmi Puteți Atașa Aici. Mă Abonez La Cei Care Îmi Da
Algoritmul De Preparare A Unei Pâini Si A Cumpărarea Unei Paini
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 48 Cm, Iar Lungimea Este De Trei Orimai Mare Decît Lățimea. Aflați Aria Dreptunghiului.Rezolvare:
3 Can You Write In The Correct Words?Last Saturday We ___early.We _ Sandwiches And___breakfastThen We___ To The Zoo.We The Animals And Birds There.The Parrots _
Ce Numere De Forma Ab Îndeplinesc Simultan Condițiile De Mai Jos?b) Sunt Mai Mari Decât 40.a) Diferența Cifrelor Este 2.c) A > B.
Varo Frumos Faceti Repede Dau Coroana Subliniază Răspunsul Corect: 1. Sub Pădurile De Foioase Din Ţara Noastră Se Formează Solul: a) Soloneţ B) Cenuşiu C) Cer
Tema Nuvelei Moara Lui Călifar
1. Transcrie Numele Planetelor Din Sistemul Nostru Solar, Având Ca Reper Soarele.VenusPământMarteJupiterSaturnNeptunUranus