RO Study
👤
Denisasitati
Denisasitati
18-12-2017
Matematică
a fost răspuns
2 supra 5+11 supra 10???
Răspuns :
12300123
12300123
18-12-2017
este egal cu 7 supra 5
Answer Link
Aka2K17
Aka2K17
18-12-2017
= 3 supra 2
Dacă vrei iti si explic
Sper ca ti-am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie, Din Text, Informația Ce Indică: Vârsta Elevului Mihai Prenumele Tatălui Prenumele Profesorului Orașul, Unde A Învățat Mihai
Scrieți Propoziții În Engleza Ce Nu A Facut Tina Dupa Exemplele Date: Tina Hasn't Bought The Tikets Yet.Tina Hasan't Taken The Reebis Out Yet.
Ajutorrr , Nu E Neaparat Sa Rezolvati Toate Punctele, Dau Coroana!!!!
• Schimbă Forma Următoarelor Cuvinte, După Modelul Sânge-sangeriu: Aur Argint, Portocala, Ciocolată, Cărămidă. Explică Ce Sunt Cuvintele Date. Dar Cele Obținute
Diferenta De Vârstă Dintre Mine Şi Sora Mea Mai Mica Este De 7 Ani. Dacă Împreună Avem 17 Ani, Câți Ani Are Sora Mea Si Cu Ani Am Eu?
Selectează Din Text Trei Verbe Alcătuiește Trei Propoziții În Care Aceste Verbe Să Aibă Rolul De Predicat Subliniază Subiectele DAU COROANĂ!!! Repede .
19 Rewrite The Sentences Below In Reported Speech Using The Introductory Verbs, As In The Example. An • Advise Invite Refuse Threaten • Complain • Encourage • •
Nu Este Caz De Congruenţă E) LUL F) LUU H LLU ULU
Prezintă Ordinea În Care S-au Petrecut Întâmplările Din Text. Relatarea Orală Şi Scrisă A Unei Întâmplări Imaginate Pe Baza Unor Întrebări De Sprijin. Dau Coro
Desenează 3 Obiecte Care Conțin Drepte Paralele.