RO Study
👤
Briosaa
Briosaa
18-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Vrau o propozitie cu semnul mirarii
Răspuns :
Bubulina007
Bubulina007
18-12-2017
La mulți ani, dragă mamă!
Answer Link
Catalina155553
Catalina155553
18-12-2017
Ce rochie frumoasa!
Sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cn Ma Ajuta Va Rog La Succesorul Numarului 303 Aduna Cel Mai Mic Numar Format Din Trei Cifre Impare Diferite
1) Numeste Partea De Vorbire Subliniata Ea Are Gratie.....gratie= El A Invins Gratie Mariei....=Gratie Mihai Este Mereu Contra....contra= Mircea A Luptat Contra
Am o Problema la Matematica: Daca Un Rom Are Lungimea laturii De 40 Cm Si Lungimea Unei Diagonale De 60 Cm, Atunci Lungimea Celeilalte Diagonale Este Egala Cu..
Cine Imi Spune Persoane Care Activeaza In Domenii Pofesionale a)al Unei Personalitati Cu Renume Mondialb)al Unei Personalitati Cunoscute In TaraCare Au Fost Cau
Analizati Sintactic Si Morfologic Pronumele Si Adjectivele Pronominale Interogative De Mai Jos : "ce Eram Noi Romanii Pe Atunci ? ""cine Ne Baga In Seama ? ""ca
Cine Ma Ajuta Sa Traduc Acest Text Plss. Ma Numesc Ceche Adriana,in Varsta De 11 Ani.Sunt In Clasa A 5-a Si Invat La Scoala Generala Prof Universitar Ion Stoia.
Imi Compune Cineva O Compunere Despre Bunica?
Poate Ma Ajutati La Traducere.si La Inlocuire Unde Sunt Puncte... Multumesc! AnticipatDoctorWhat S The Matter? I Have A Pain In My...........What Happ
Aflati Doua Numere Naturale ,stiind Ca diferenta Lor Este Egala Cu 747 Si Ca,impartind Numerele ,se Obtine Catul 6 ,iar Restul 37
De Ce Sunt Folosite Forme Regonale Si Populare A Cuvintelor In Texte ? :)