RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Care este cuvantul asemănător la parfumate
Răspuns :
Ancaiordache66
Ancaiordache66
17-12-2017
parfumate- inmiresmate
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
XPaulV
XPaulV
17-12-2017
parfumate = înmiresmate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!va Rog Ajutati Ma Cu Aceste Compuneri
Buna. Am Mare Nevoie De Un Discurs Speech Bine Facut Care Sa Fie Cam De O Pagina Mare De Caiet, Pe Tema "acidul Acetilsalicilic", Nu Am Idee Cum Sa Fac..
Caracterizare Ghioaga Din Itic Strul Dezertor Va Rog!!!Dau Coroana!
Daca Se Poate Aceste2 Exercitii?
2 Indică Elementele De Versificație Care Caracterizeazătextul Lui Marin Sorescu: A Numărul De Versuri Care Formează Strofele B. Măsura Versurilor C.prezenta Sau
Exprimarea Valorii Pasiunii Pentru Citit A Cărții “Cititorul Din Peșteră” De Rui Zink + Rezumat
[tex]\lim_{n \to \infty} A_n \lim_{n \to \infty} A_n \lim_{n \to \infty} A_n \lim_{n \to \infty} A_n[/tex]√√√√√√√
Sin Stânga, Transcrie Un Pasaj Din Text Care Te-a Impresionat. În Dreapta, Motiveazăalegerea Făcută: La Ce Te-a Făcut Să Te Gândeşti?, Ce Ai Simțit Când L-ai Ci
1. Fie ∆ABC Cu Unghiul A=90°. Dacă Unghiul B Este De 4 Ori Mai Mare Decât Unghiul C Sa Se Afle Măsurile Unghiurilor Formate De Mediană AD Cu Ipotenuza BC, Unde
Cand Un Corp.....se Topeste,el Se Transforma In Corp..... .( A Doua) Cand Un Corp.....ingheata, El Se Transforma In Corp...... . ( A Treia ) Cand Un Corp Lichid