RO Study
👤
Florentina510
Florentina510
16-12-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutați mă ,repede plz
Răspuns :
Malinanicola1
Malinanicola1
16-12-2017
2) was walking
3)wat throwing
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câţi Diftongi, Triftongi Şi Vocale În Hiat Are Propziția “Răspunsul La Acestă Întrebare, Cel Puțin Așa Le Spuneau Inimile Lor, Era Acela De Ași Începe Căutarea
2. Scrie Ce Mamifer Este, După Modul De Hrănire: Leu, Cerb, Vulpe, Urs Am Nevoie Rapid Nu Sunt De Mult Timp Pe Aplicatia Asta Dar Daca Imi Spui Cu Se Da Coroa
Ajutor Urgent Vă Rog Dau Coroana Și Puncte Multe Ex 4,5,6 Și Aplică. Și Este Și Textele Sunt.
Calculeaza Folosind Regula (a^m)^n=a^m*n:e)(7^30)^0*(49^5)^3:(7^6)^5h)(2^3)^5*(4^3)^5:(8^3)^4^=la Puterea*=oriVa Rog Ajutati-ma!
Mă Puteți Ajuta Cu Un Eseu Argumentativ La Tema : "Poezia Are La Început Un Obiect, Altul Decît Ea Însăși; Exprimă Ceva, O Emoție, O Idee, O Spiritualitate."
Asociază Fragmentul Din Razbunarea Sufleorului De Victor Ion Popa Cu Un Alt Text Literar Studiat In Clasa Sau Citit Ca Lentila Suplimentară Prezentând In 50-10
Ma Ajutati La Fizica Va Rogggg
Creează Un Text Narativ De Minim 15 Rânduri Cu Titlul ,,Căsuța Din Copaci" În Care Să Păstrezi Personajul Principal Al Fragmentului De Mai Sus Și Să Ai Următor
Ce Figura Geometrica Are 5 Axe De Simetrie?Urgentt!Dau Coroana.
A. Choose The Best One. 1. George Didn't Wanted / Didn't Want To Be A Doctor. 2. Did You Help / You Did Help Your Mother? 3. We Did Not Understand / Didn't Unde