RO Study
👤
GEORGIANA175
GEORGIANA175
15-12-2017
Matematică
a fost răspuns
exerciții 1 2 3 Mulțumesc urgent
Răspuns :
ElenaBianca2005
ElenaBianca2005
16-12-2017
ex 1) 1/8= fractie subunitara;
3la 4 este = 81
81/81= fractie echiunitara
4la 3 = 64
64/36= fractie supraunitare
Atat stiu din astea trei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Clasa Sunt 28 De Elevi.Numarul Feteler Este De 3 Ori Mai Mare Decat Cel Al Baietilor. Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clasa?
Suma A Trei Numere Este 233.Aflați Numerele,știind Că Primul Număr Este De Trei Ori Mai Mic Decât Al Doilea Si Cu 7 Mai Mare Decât Al Treilea.
Vreau Sa Imi Spuneti Ce Anume Trebuie Sa Fac La Ex 10 Va Roggg Orice Ma Poate Ajuta Dau 20 Puncte!!
De Scris Un Eseu Din 7 Propoziţii Cu Titlul Where Do You Like Live
100p..............dau Si Coroana (dar Dureaza Putin Pana Imi Apare)
Aflaţi Numerele Mai Mari Cu 5 Decât 8, Respectiv 7, Cu Ajutorul Numărătorii Ma Puteți Ajuta
Varsta Lui Luca Este De 5 Ori Mai Mica Decat A Tatalui Sau. Suma Varstelor Celor Doi Este De 42. Cati Ani Are Luca? Peste Cati Ani Va Fi Varsta Lui Luca Egala C
Precizează Semnificațiile Termenilor : Vita De Vie Lucratorul Si Mladitele, Din Pilda Vital Si A Mladitilor Dau Coroanaaa
Ce Energie Cinetica Are Un Pește Cu Masa De 400 G Daca Se Deplasează Cu Viteza De 20m/s? Cu Cât Va Crește Energia Potențială A Sistemului Pește - Pămînt Daca Ac
Care Dinre Urm Plante Nu Este Carnivora? cuscuta crinul Cobrei otratelul De Balta roua Cerului Va Rooog!