RO Study
👤
Cristina12370
Cristina12370
15-12-2017
Engleza
a fost răspuns
Va rog dau coroana urgent urgent
Răspuns :
HoriaShAtat
HoriaShAtat
15-12-2017
2.C
3.D
4.B
5.A
6.E
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
Аноним
Аноним
15-12-2017
1.F
2.C
3.D
4.B
5.A
6.E
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Scrie Corect Bioxid De Carbon Sau Dioxid De Carbon
Ce Marcheaza Punctul Si Virgula In Paragraful,, In Tihla Marunta De La Margine, Lumina Se Cernea In Ploaia Deasa Si Calda De Raze (punct Si Virgula) Roiuri De M
1.Ce Sunt Glucidele? 2.Care Aunt Partile Comestibile Ale Legumelor?Dati Exemple. 3.Ce Este Zaharul?
Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Invers Proportionale Cu 0, (3) ,; 0,5 Si 0,2 Iar Semiperimetrul Acestuia E 63m. calculati Lungimile Laturilor Triunghiul
Refaceti Urmatorul Text Folosind Pronumele Personal In Locul Unor Substantive Astfel Incat Sa Seevite Repetitia Unor Cuvinte copiii Din Clasa Mea Sunt In Curtea
Completează Stefan Cel Mare Stefan I A Invins Pe ..........ccondusi De Matei Corvin, La Baia . Cei Mai Aprigi Dușmani Ai Lui Stefan Au Fost .... tara Lui S
Diferenta Dintre Doua Numere Este 43.estimati Valorile Pe Care Poate Sa Le Aiba Descazutul Daca Scazatorul Are Valori Cuprinse Intre 27 Si 37.verificati Prin Ca
Scrieti Antonimele Cuvintelor : sfarsit,tacut,vechi,asfintit,des,cald
23.a)x La A3a-x= b)2x-8x La A3a= c)ax La A2a-ay La A2a= d)x La A3a Y-xy La A3a= e)25 Xy La A2a-9x La A3a= f)-2x La A3+xy La A2a=
Alcatuieste Familiile Lexicale Ale Cuvintelor Zi, A Citi