RO Study
👤
Vichia2014
Vichia2014
14-12-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
Ce inseamna miscarea lenta (denumirea)
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-12-2017
inseamna dans de origine franceza, cu miscare lenta costatand dintr-un sir de figuri in cursul carora partenerii se schimba intre ei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactati O Compunere Cu Titlul "Eu Și Colegii Mei,eu Și Prietenii Mei"tema La Dirigintie! Va Roogg! Repede! Dau Coroana!
Extrageți Un Verb Copulativ Și Alcătuiți Un Enunț În Care Să Aibă Altă Valoare Morfologică.
Formuleaza Cate O Solicitare Cu Situatiile:in Clasa Si Intrun Magazin
La Radio Se Anunuta Precipitati Estimate La 15 Litri Pe Metru Patrat Intr-un Anumit Interval De Timp.Cu Câti Centimetri Va Creste Nivelul Apei Intr-o Piscina Ne
Un Biciclist A Parcurs 24 Km Si Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum. Affla Care Este Distanta Dintre Cele Doua Localitati.
O Piscina Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic, Cu Baza Un Dreptunghi De Arie 5760 Decimetri Patrati,iar Inaltimea La Care Se Ridica Apa Este De 2 M.Care Es
Compune O Problema Folosind Datele Urmatoare
Exprimati-va Opinia Despre Renuntarea La Razboi Ca Solutie Pentru Rezolvarea Problemelor Din State . Repede A Rog !!!
Inaltimea Lui Dan, Ion Si Sandu Sint De 135 Cm, 1m 5dm, 1m 4dm 2cm. Ce Inaltime Are Fiecare Daca Sandu E Mai Scund Decit Ion, Dan Mai Mic Decit Ion Si Mai Mare
Explica Sensul Expresiei ,, S-a Adunat Lumea De Pe Lume''.