RO Study
👤
Malianos
Malianos
14-12-2017
Matematică
a fost răspuns
doua saptimi din 20 ,o treime din trei doimi
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-12-2017
[tex] \frac{2}{7} *20= \frac{40}{7} 1/3*3/2=3/6=1/2 [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr O Zona,impozitul Pe Terenul Agricol Este 50 De Lei Anual Pe Hectar.pentru Un Teren Dreptunghiular ,avand Lungimea 80 M Si Latimea 40 M ,impozitul Anual Est
Cum Se Numeste Textul Urmator.De Vreo Doua Saptamini N-a Fost Pe La Raut.Avea Aici O Palma De Pamint ... Va Rog !!!
Va Roog! Un Teren De Forma Dreptunghiulara, Care Are Lungimea De 30 M Si Latimea De 14 M Este Inconjurat De Un Gard Situat La Distanta De 3 M De Fiecare Latura
Analizati Adjectivele Din Propozitia Urmatoare(caz,fs Etc.) Pe Muschiul Gros,cald Ca O Blana A Pamantului,caprioara Stajos,langa Iedul Ei. :D
Va Rog ! Alcatuiti Un Text Cu Ajutorul Cuvintelor : Au Inflorit , Minunate , Arzator , Flori ,cer , Iarba Grasa, Desfata
In Ce An A Domnit Mihai Viteazul
Buna,as Dori Sa Imi Spuneti Cat Mai Multe Detalii Despre Montmorillon
Perimetrul Unui Patrat Este Cu 30 De Cm Mai Mare Decat Latura Sa . Afla Perimetrul
Care Este Forma De Infinitiv Perfect A Urmatoarelorr Verbe: A Desena,a Citi Si A Observa
Pentru Cei Care Stiu Engleza ... Compararea Adjectivelor Scurte Acesta Este Titlul ....imi Puteti Spune Si Mie Niste Exemple Si Niste Propozitii Daca Se Poate