RO Study
👤
Claudiuamariei
Claudiuamariei
26-03-2014
Limba română
a fost răspuns
de ce suntem inpotriva furtuni?
Răspuns :
Ski
Ski
26-03-2014
pentruca avem senzatia de frica atunci cand tuna si fulgera.
Answer Link
Raresstefan97
Raresstefan97
26-03-2014
Deoarece iti da o senzatie de neliniste,iar acel cer intunecat iti da o senzatie de pliciseala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca N Este Singurul Numar Natural Din Intervalul [n,8], Atunci N Este Egal Cu... Vad Ca Multa Lume Zice Ca E 1 Dar Am Dat Simulare Si Am Scris 0 E Corect 0?
Vreau O Scrisoare Descriptiva In Engleza..va Rog
Numeste Cel Putin Trei Constructii Importante,vazute De Tine Sau Despre Care Ai Auzit.De Ce Sunt Ele Valoroase Acele Constructii ?
Cititi Replicile Copiilor , Compuneti O Problema , Apoi Rezolvati Prin Metoda Figurativa . Prima Replica: Da-mi 3 Baloane De La Tine Si Atunci Vom Avea Acelasi
Dintr-un Balot De Panza,intr-o Zi,s-a Vandut Dimineata 12 M Si Inca 7 Supra 10 M Iar Dupa Amiaza, 9m Si Inca 2 Supra 10 M.Aflati Lungimea Totala A Panzei Vandut
Doua Bucati De Panza Aveau Aceeasi Lungime. Din Prima S-au Vandut 18 M ,iar Dinca Doua 25 M . Īn Prima Bucata Au Ramas De 2 Ori > Panza Decat In A Doua .
Propozitii Cu Atribute Pronominale Prepozitionale.
Alcatuiti Enunturi Cu : Buna ,vesela,inalti,stralucitoare. REPEDEEEEEEEEEEEEEE VA ROOG
In Campi Si Dealuri Joae Intalnim: a)padurile De Fag b)stepa c)padurile De Conifer ursul Si Vulpea Traiesc In: a)in Zona Stepei b)pe Varful Mintilor c)in Zona
Camelia A Facut Un Colier Pentru Mama, In Care A Pus Margele Albe, Rosii Si Albastre, In Total 36. Numarul Margelelor Albe Este Par, Iar Margele Rosii Sunt Cu 5