RO Study
👤
Gaby225
Gaby225
13-12-2017
Matematică
a fost răspuns
7x7la puterea32-7la puterea 33
Răspuns :
Ahmed1985
Ahmed1985
13-12-2017
= 7^(1+32) - 7^33
=7^33 - 7^33
= 0
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
LiveForMath
LiveForMath
13-12-2017
7x7^32-7^33=
7^33-7^33=
=0
Sper ca te-am ajutat ! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)-11°C; B) 1°C; C) 6°C; 1. Patru Elevi Calculează Media Aritmetică A Numerelor 233 0,75 Şi 0,8(3) Şi Obțin Rezultatele Înregistrate În Tabelul Alăturat. Dintre
126. Se Dă Un Dreptunghi ABCD(AB>BC) In Care Diagonalele Fac Un Unghi De 60°. Fie P Piciorul Perpendiculareiduse Din Virful D Pe Diagonala AC. A) Să Se Arate
Aflati Cati Termeni Are O Progresie Geometrica? cum Se Poate Afla La Prog. Geometrica,? La Aritmetica Ai Formula, Aici?
Câteva Poezii Pentru Fiecare Valoare Culturală Și Morala Cu Titlu Și Autor.Ca De Exemplu: ,,O Rămâi" De Mihai Eminescu.. Are Ca Valoare Culturala Copilăria. Dau
Bună!Îmi Poate Explica Cineva Ce Trebuie Să Pun În Spatiile Acelea Libere?
8. Completează Schema De Mai Jos Cu Urmatoarele Noţiuni Gramaticale: A. S-ar Fi Luptat → Partea De Vorbire → Timpul B. Ambi → Partea De Vorbire → Functia Sintac
Exercițiile 7,8,9 Va Rog,dau Coroana
Alege Varianta Corectă De Răspuns: a. În Enunțul ,, Dar Peste Puțin Iar A Venit Huțu.,, Cuvântul Subliniat Este : Conjuncție; Prepoziție; Adverb. PS: Cuvântul
Subliniază Cu O Linie Cuvintele Care Conțin Diftongi Și Cu Două Linii Pe Cele Care Conțin Vocale În Hiat Din Fragmentul Următor: Eu...drept Să-ți Spun...nu-mi M
Va Rog Ajutati-ma! Mai Am Nevoie Urgent De Un Cuvânt, Eu Am Găsit Doar CĂȚELUȘĂ, FÂNTÂNĂ, CUPTOR, LUNA, BABE, BEȚE.dau Coroană Cine Găsește Ultimul Cuvânt