RO Study
👤
Sandu4300
Sandu4300
13-12-2017
Fizică
a fost răspuns
ce inseamna intelept
Răspuns :
Emymada28p0wgob
Emymada28p0wgob
13-12-2017
1.intelept-om cu experienta,ani de viata
Answer Link
Dely26
Dely26
13-12-2017
intelept-atotstiutor,destept.
sper ca te.am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Câteva Cuvinte: Joc,vijelie,bujor,curajos.Ex: Joc-jucăușLa Celelalte Cuvinte Nu Știu.
9 Ai Aflat Din Text Câteva Sfaturi Pentru O Alimentatie Sănătoasă. Notează Două Sfaturi,a.b. Dau Coroana
Scrie Un Basm(un Fel De Compunere) De 20-25 Randuri sa Fie Un Basm Imaginar Si Creativ
Ce Inseamna Anti-spammer.
Va Rog Sa Faceti Exercitiile Din Imaginile Atasate, Respectiv 1 Si 2. Aveti Textul Atasat. Daca Imi Dati Un Raspuns Corect O Sa Va Ofer 100 Puncte. Aveti Textul
Comparati Muzica Bizantina, Gregoriana Si Muzica Medievala Religioasa Si Laica. Care Sunt Diferentele Dintre Ele?
5. A) (-4) (-2) · (-10): [120 :(-3)];c) [(-6). 27:(9)]:(-18). 9;b) [ 9.4.(-6)d) [(-6) (-11)
Aminteșteti Episodul Biblic Studiat În Anii Anteriori, Despre Venirea Lui Iisus La Templu, La 12 Ani. Ce Sa Spus Atunci Despre El? Please Dau Coroana.
Completează Cu Semnele De Punctuațiepotrivite:- Bună Ziua DomnuleBună Ziua Fetițo Spune-mi Cine Ești Șiunde Te DuciNumele Meu Este Dorothea Și Merg Spreoraşul S
Efectuati Calculele,respectand Ordianea Efectuarii Operatiilor: Va Rog Rapidddd!!