RO Study
👤
Gabby3005
Gabby3005
12-12-2017
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Fisa de analiza a unui borcan
Răspuns :
Mihailucian672
Mihailucian672
12-12-2017
eu cred ca este eticheta daca te referi la borcanele cu almente din comert
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Propozitiile Subordonate Din Fraza Urmatoare Mentionandu-le Felul : "Este Un Mediu In Care Ar Fi Usor Sa Ti-l Imaginezi Pe Regele Louie Balansandu-se
Nu Se Stie Unde Vom Pleca ce Fel De Propozitie E "unde Vom Pleca"? sau Nu Se Stie Cum Vom Merge sunt Subiective?
Poezia Ce Îți Doresc Eu Ți-e Dulce Românie De Mihai Eminescu Are Personaj Principal? Daca Da, Care Este? Ofer Coronita!
1. Arătați Că (2+ √3) La Pătrat + (1-2√3) La Pătrat = 20 Ofer COROANĂ.
Turnul Chindiei Nu Este Singura Atracție Din Complexul Muzeal Curtea Domnească Menționează Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă Cuvintele Singura, Atractie
Ce Sens Asemănător Are Cuvântul,,s-a Cocoțat"
A,b,c , Daca Se Poate =)
1. Arătați Că [tex](1 - \frac{1}{2})(1 + 0.5) = \frac{3}{4} [/tex]2.Rezolvați În Mulțimea Nr Reale Ecuația:[tex] Log_{3}(x + 5) = Log_{3}9[/tex]
Transcrie Propoziţia Principală Şi Propoziţia Subordonată Din Fraza Următoare, Precizând Felul Subordonatei: Oamenii Nu Pot Să Simtă Viteza În Mod Direct.
Turnul Chindiei Nu Este Singura Atracție Din Complexul Muzeal Curtea Domnească Menționează Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă Cuvintele Singura, Atractie