RO Study
👤
Danperla
Danperla
13-01-2015
Limba română
a fost răspuns
s
i
nonimul cuvantului calator
?
Răspuns :
Francesca03
Francesca03
13-01-2015
calator=drumet cred..
Answer Link
Nikpucheanu
Nikpucheanu
13-01-2015
Calator=drumet,trecator,pasager.
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Un Segment Ab De4 Cm ; 2) Un Segment Bc De 2 Cm ; 3) O Dreapta. (e) Perpendiculara Pe Dreapta (d) ;4) O Dreapta (f) Paralela Cu Dreapta (d . Calculeaza Lung
Cerinţa Se Citește Numărul Natural N, Şi Două Caractere C Şi D. Să Se Afișeze Următorul Pătrat, Format Din N Linii Şi N Coloane: ccc...cc cdd...dc .... cdd...dc
1. In Prima Zi,la Un Magazin S-au Zandut Cu 126 Mai Putine Perechi De Ochelari Decat In A Treia Zi,in A Doua Zi S-au Zandut Cu 279 Mai Multe Perechi Decat In P
1. Calculeaza Radical Din 17 La Puterea 2 + 2*17*19+19 La Puterea 2 2. Calculeaza 4 Supra Radical Din 3 * Radical Din 2 Supra 2 * 2014 La Puterea 0 Supra Radica
Scrieți În Cartea Istoriei Ce=ți Amintești De Strămoșii Noștrii : Vă , Rog Câteva Informații Despre Daci Și Romani.
Determina N Din Exercitiul: 14+ {4x [28+(n+2):6}-5}:5=37
Un Pescar Fu Intrebat: - Cu Ce Pret Vinzi Acest Peste? -cu Cat Vand Corpu ,cu Atat Vand Si Capul Si Coada La Un Loc. -dar Cat Costa Capul Si Coada? -corpul Co
1.Calculati (a+b)+(a+c)-(a+b+c),unde: a=1.739+(9.738)=............................................................................... b=a-2.975.................
[tex] (\lim_{x \to 1; X\ \textgreater \ 1} X)- (\lim_{x \to 0.(9); X\ \textless \ 0.(9)} X)=? [/tex] Am Asa O Presimtire Ca E 0 Si Totusi Mi E Pare Asa De Anap
Ce Trebuie Sa Pun In Fata Lui Panza Pentru A Obtine Un Cuvant Nou? In Sau Im