RO Study
👤
Omuletulsimplu
Omuletulsimplu
12-12-2017
Matematică
a fost răspuns
:o...................
Răspuns :
Cataljn
Cataljn
12-12-2017
dintr-un punct suma toate liniilor trasate este 360°
de ex. la un triunghi suma tuturor unghiurilor este de 180°
dacă un unghi are 120° si celălalt 80°
faci doar o scădere si afli rezultatul
360-(120+80)
360-200
= 160°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna-ziua! Imi Puteti Rezolva Si Mie Exercitiul Aceste : Dintre Numerele Naturale A=1239 Si B=1234,cel Divizibil Cu 3 Este Numarul....?
O Propozitie Are Mezii 24 Si 10 , Iar Extremii 2n -6 Si 15 . Aflati N.
Alcatuieste Un Scurt Text Despre Omul De Zapada Folosind Cuvintele Ochi De Taciune O Ppalarie Veche Nas Ascutit Gura Mare Precum Si Cuvintele Sa Impreunat Si
Fie Rombul ABCD Cu Aria= 54 Cm Patrati, AC=3/4 Din 16.Calcultati Diagonalele Rombului.Am Aflat Diagonala AC Dar Nu Stiu Cum Se Afla diag. DB. Doriti Sa Ma Ajut
O Compunere Descriptiva De 10-15 Randuri In Care Sa Prezentati Un Peisaj La Marginea Unui Lac Surprins In Anotimpul Hibernal.
Care Este Cea Mai Scurta Poezie? Daca Aveti Una Postati-o, Va Rog! Multumesc Din Suflet!!
Tenul Fantoma De Radu Stanca Figurile De Stil Din Poezie Va Rod Toate Dau 88 De Puncte
Pentru Stabilirea Sau Verificarea Unei Legi Care Descrie Un Fenomen Fizic Se Efectueaza"
Analizati Verbele La Gerunziu Din Textele De Mai Jos : "Mihai Vazand Ca Nu E Nici Un Mijloc Pacinic De Mantuire , Hotaraste A Destepta Tara, A O Scula, Si A Rid
Precizeaza Rolul Cuvantului Sora In textul Dat ...Draga Mos Craciune,Eu Nu Pot Sa-ti Scriu.Ca Sunt Inca Mica,Si Carte Nu Stiu,Dar Iti Scrie,Sora Mea Florica..