RO Study
👤
Bibib4
Bibib4
12-12-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 5 dau coroana va rog și 100 de puncte
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-12-2017
a ) 36•14+36•29= 36 • (14+29)
b ) 84•72=2•72•42
c ) 145•0•19=0
d ) 63•45> 1,2,3,4,...,62•45
Succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formeaza Cu Perezuntul Simplu Si Tabelul Propozitile Corecte.who/play /next?when/play?whre/math/take Place? tabelteams:flamenco V. Palmeirasdate:21st Augustplea
Cum Se Formeaza Moleculele Exemple
Joc De Rol;sunteti In Vizita La Un Muzeu De Istorie.Imaginativa Un Dialog Cu Persoana Care Va Conduce Prin Salile Muzeului.
Creeaza 10 Propozitii Cu Cuvintele: Water Tower,mouse,cheese,dress,blue,pink,red,white,clock, Shoes. Ms Mult Imi Trebe Urjent,
Aveti La Dispozitie O Balanta Al Carei Ac Indica Zero Atunci Cand Talerele Sunt Goale.Indicati Operatiile Ce Trebuie Efectuate Pentru A Determina Masa Unui Corp
Treceti la Vorbirea Indirecta: a) Where Are You Orking Now?b) Do you like tennis?c) Where Do you live?d) Now Do you Get to the Station?e)Where Do You Brek
Cum Comentez Un Vers? Am Un Exercitiu De Exemplu :comenteaza In 7-10randuri Versul ..... Prin Evidentierea Dintre Ideea Poetica Si Mijloacele Artistice. Cum Ar
Care Sunt Emisferele Oceanului Indian?
Precizeaza Felul Subordonatelor Din Frazele De Mai Jos:-Despre Ce M-ai Intrebat Se Vorbeste Mult.-E Usor Pentru Cine Invata.-Se Spune Ca Munceste Mult.-E Usor S
Cum Comentez Un Vers? Am Un Exercitiu De Exemplu :comenteaza In 7-10randuri Versul ..... Prin Evidentierea Dintre Ideea Poetica Si Mijloacele Artistice. Cum Ar