RO Study
👤
Pitu9
Pitu9
12-12-2017
Geografie
a fost răspuns
Vă rog urgent dau coroană
Răspuns :
Rxhz21
Rxhz21
12-12-2017
Salut, la intrebarea a 2-a daca imi poti zice ce scrie prescurtat te voi putea ajuta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Răspunde La Intrebari. De Ce S-a Aruncat Nils În Spatele Gâscanului? Va Rog Raspundeti
3. Calculati Sumele: A) 12+13+14+....+82b) 3+7+11+....+203c) 8+16+24+....+256ajutor Repede Va Rog!!:(
Alcatuieste Un Enunt Exclamativ, In Care Substantivul Cu Functia Sintactica Da Atribut Substantival Din Enuntul ,,asta E O Cursa Cu Obstacole" Sa Fie Circumstan
O Scrisoare Către Moș Crăciun În Engleza. Cerințe ; Ai Aflat De La Elfi, Cerbi Sau Oricine Altcineva Ca Moș Crăciun Te A Băgat În Lista Copiilor Răi, Trebuie Sa
Ponente, Procese, Fenomene Naturale Şi Umane Sub Aspect 1. Explică O Cauză A Emigrației În Masă A Populaţiei țării În Ultimele Două Decenii. 2. Completează Tabe
Care Sunt Cele Patru Forme De Prezent, Trecut, Viitor??????
Glandele Sudoripare: Mențin Temperatura Constantă A Corpului;Secretă O Substanță Numită Sebum;Realizează Funcția De Excreție.Se Găsesc În Stratul Generator Al E
10 Un Elev Neatent A Scris Eronat Două Cugetări. Rescrie-le, Corectând Greșelile De Orice Natură. Sfintele Mele Cărți, Pe Care Soarta Prielnică Mi Le-a Scos Îna
Alcătuiește Enunțuri Cu 4 Grupuri Adjectiv + Substantiv MODEL : Trandafiriile Chipuri Ale Copiilor Ne Privesc Zâmbitoare.Cuvintele : Cenușiile Vesminte , Zglobi
1. Defineşte Noţiunile: A) Ardere - B) Oxidare - C) Reacţie De Substituție- D) Gaz Detonant-