RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Câte sunete are cuvântul Gheorghieș?
Răspuns :
Grifonulapei
Grifonulapei
11-12-2017
Sase sunete are cuvântul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Versurilor"Blestemat Safie Locul /Unde Mi S-a Aprins Focul/De-mi Tot Plâng Acum Norocul.
Exercitiul 6!Repedeeee,va Rog!
Realizează In 8-10randuri (80-100cuvinte) O Paralela Între Cele Doua Texte ,in Care Sa Prezinți Atât Punctele Comune ,cât Și Pe Cele Diferite! UNUL BUN VA ROOOG
Mă Ajuta Cineva ,va Rog ?Sa Mi Le Rezolve Pe O Foaie Și Sa Mi Le Pună Aici ...Ca Nu Prea M Am Descurcat Bine La Ele !!
Dintre Un Patrat, Un Cerc, Un Dreptunghi Si Un Ungi, Doua Axe De Simetrie Au : a) Un Dreptunghi b) Cercul c) Unghiul d) Patratul URGENT!!!!!!! ( DAU COROANA)
Precizeaza Functia Sintactică A Cuvintelor Subliniate Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima:Editia /acestui/ An Aduce In Atentie Mesterii Populari C
INTR-o Cutie Dunt 8 Creioane.Camelia Pune Câteva Creioane ,iar Dan Scoate 5 Creioane .Acum In Cutie Sunt De Trei Ori Mai Multe Creioane Decât Au Fost La Început
Dintre Un Patrat, Un Cerc, Un Dreptunghi Si Un Ungi, Doua Axe De Simetrie Au : a) Un Dreptunghi b) Cercul c) Unghiul d) Patratul URGENT!!!!!!! ( DAU COROANA)
Se Considera F:R->R, F(x)=x-rad(x^2+1)
Raportul Dintre Dublul Uni Număr Și Triplul Altui Număr Este 0,8 Iar Suma Celor Doua Numere Este 56.Calculati Numerele