RO Study
👤
Flory25
Flory25
11-12-2017
Chimie
a fost răspuns
Scrie ecuatiile reactiilor chimice:
CH4=CH3-NH2
Răspuns :
RD95
RD95
12-12-2017
CH4 + Cl2 = CH3-Cl + HCl
CH3-Cl + NH3 = CH3-NH2 + HCl
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Scuturi Un Vas Mare Plin Cu Fructe De Dimensiuni Diferite, Ce Se Va Intampla Cu Fructele Mari? Vor Urca Sau Vor Fi Pe Fundul Vasului?
Se Știe Că Media Semestrială La Matematică A Unui Elev Este Egală Cu Media Aritmetică Ponderată Dintre Media Aritmetică A Notelor Din Timpul Semestrului, Cu Pon
Gabi Are In Biblioteca Sa Personala 300 De Titluri De Carti Cu 2 Sau 3 Volume. Daca Totalul Cartilor Cu 2 Sau 3 Volume Este 780, Aflati Numarul De Carti Cu 2 Vo
Ma Ajuta Cineva, Va Rogg
Mihai Dă Două Cărți Și Primește La Schimb 20 De Timbre Iar Oana De Trei Cărți Și Primește La Schimb Șase Păpuși Dacă Tu Vei Schimba Opt Păpuși Și 30 De Timbre C
1. Se Dau Numerele A = 8 + 2√5 + 3si B = 8 - 2√5 + 3.a) Aduceți Numerele A Și B La Forma Cea Mai Simplă.b) Calculaţi Media Lor Aritmetică.c) Calculați Produsul
Intr-Un Cos Sunt Nuci.Dacă Le Numărăm Câte 3 Sau Câte 5 De Fiecare Data Rămân 2 Nuci.Dacă Numărăm Câte 7 Atunci Nu Mai Rămâne Nicio Nuca.Care E Numărul Minim P
Poate Sa-mi Explice Cineva Pe Ultimul Rand De Ce F(0) Este Egal Cu 0?Nu Ar Trebui Sa Fie E?
Vă Rog Să Mă Ajutați La Această Problemă De Matematică
Vreau Să Știu Dacă Am Aflat Coordonatele Bine...B Este (1,0) ...nu Se Vede In Poza :)...Vă Rog