RO Study
👤
Laraa10
Laraa10
11-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Cine ma ajuta va rog: x²- 3x+9 =0
Răspuns :
Albatran
Albatran
18-12-2017
x1,2=(3+-√(9-36))/2=(3+-√(-27))/2= (3+-(3√3)i)/2
verificare
x1+x2=-(3/2+3/2)=-3
x1*x2=(9-(-27))/4=(9+27)/4=36/4=9
adevarate ambele, bine rezolvat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numește Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Din Secventa: Acestea Se Hrănesc Cu Plante Suculente, Cu Tutun, Cartofi Și Mazăre, Cu Plantele Din Grădinile
Produsul Dintre Un Nr Natural Si Predecesorul Sau Este 72.Aflati Acel Nr Dau Funda Celui Mai Explicit Raspuns
Adaugă Cuvinte Sau Structuri Termenilor De Mai Jos,astfel Încât Sa Obții Comparații Cu Valoare Expresiva : Vântul Adie Ca O ....... . ; Fulgii Zboară Ca
Priviți Imaginea Si Va Rog Frumos Urgeeent Să-mi Spuneți Dacă Am Rezolvat Corect
Ajutati-ma!: Intr-un Top De Hartie Sunt 26 Coli De MATEMATICA,15 Coli De Dictando Si 30 Coli De Hartie Alba.Care Este Probabilotatea Ca Extragand La Intamplar
Într-un Parc Sunt 27 Tei,18 Castani Iar Nr. Stejarilor Este Egal Cu Diferenta Dintre Tei Di Castani. Cati Castani Stejari Sunt In Parc?
Vreau Sa Îmi Fac Și Eu Tema La Romană -un Avantaj Pe Care Îl Oferă Aplicația Google Maps. -modul In Care Poate Fi Adăugată O Noua Destinație In Aplicație.
Descompuneți: X Pătrat Minus X Plus 1
Intr Un Depozit S Au Adus 10saci A Câte 60kg De Faina.o Parte Din Făină A Fost Pusă În 20de Pungi A Câte 5kg,alta Parte In 150de Pungi A Câte 3kg,iar Restul In
A)Valoarea Absolută A Unui Număr Întreg Se Numește........b)Un Număr Întreg X Este Mai Mare Decât 0 Dacă........c)Un Număr Întreg Y Este Mai Mic Decât 0 Dacă...