RO Study
👤
Iasmina79
Iasmina79
11-12-2017
Limba română
a fost răspuns
ce este poezia?
va dog ajutatima
Răspuns :
Emiloanta
Emiloanta
10-07-2018
Poezia este textul literar narativ sau descriptiv scris în versuri, care are rolul de a reda trăirile și sentimentele autorului cu ajutorul figurilor de stil și a rimei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
OS, ele 12. Desenaţi Dreapta A Şi Punctele M, N, P Situate La distanţele 2 Cm; 3,5 Cm, Respectiv 5 Cm, Faţă De aceasta. 5510
Cristina A Adunat 16 Spice De Grâu, Iar Lulia De 4 Ori Mai Puţine. Iulia A Cules Spice De Grâu. Cele Două Fete
Sublineaza Verbele La Infinitiv Mie Miar Place La Sfârșitul Săptămâni Sa Merg Cu Familia Mea La Sora Mea Cu Familia Mea Miar Placea Sa Ne Uitam La Un Film Cu An
1 Precizează Ce Denumesc Substantivele Din Propozițiile Date. A Casa Portocalie Are Ferestre, Flori, Perdele, Gard, Copii. B Vila Are Cuiburi De Rândunele. C Pi
3-6 1. Considerăm Şirul De Numere Naturale: 3, 8, 10, 13, 14, 19, 25, 30, 37, 34, 46. Stabiliți Varianta Corectă De Răspuns. Numai Un Răspuns Este Corect. A) În
2.Amintiţi-vă Întrebările La Care Răspund Părţile De Propoziţie.Adresaţi Întrebarea Adecvată Pentru A Determina Funcţia Sintactică A Cuvintelor Marcate.CINE Nu
Cine Ma Ajuta Îi Dau Coroana
Ce Se Întâmplă Cu Bagajele De Pe Capota Unei Mașini Dacă Sunt Nu Sunt Fixate Atunci Când Mașina Se Deplasează Și Apoi Frânează Brusc Dar Dacă Mașina Ia O Curba?
15. Ultimul Verb Din Textul A Este La Timpul: A. Prezent; B. Imperfect; C. Viitor I; D. Perfect Compus.
Să Se Determine Lungimile Laturilor Unui Triunghi Ştiind Că: A) Are Perimetrul De 48 Cm Şi Laturile Direct Proporţionale Cu 6, 7, 11. B) Are Perimetrul De 48 Cm