RO Study
👤
Eva32
Eva32
11-12-2017
Matematică
a fost răspuns
care este predecesorului 45
Răspuns :
Catalinutzaa
Catalinutzaa
11-12-2017
Predecesorul numarului 45 este numarul 44
Answer Link
Аноним
Аноним
11-12-2017
Predecesorul lui 45 este 44 .
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propoziti Cu Verbele:brek,bring,build,buy,catch,choose
Redacteaza Doua Bilete Care Sa Cuprinda Mesaje Diferite Catre Un Prieten
Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul DouaAflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Conse
Ce Trebuie Sa Mananc Pentru O Secretie De Endorfine Mai Mare? Am Auzit Ca Oamenii Cu Hipersecretie Nu Simt Durerea Aproape Deloc. Stiu Ca Sportul Face Bine Dar
Buna! Puteti Sa-m Spuneti O Formula Cum Pot Afla Raza Sau Diametrul Unui Cerc Daca Lungimea Cerclui Este De 90 Cm
Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul DouaAflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Conse
Daca Am De Adunat Si De Scazut Fractii Cu Numitori Diferiti, Am Voie Sa Le Amplific Si Sa Le Simplific?
Vreau.o.compunere.de.30.de.randuri.cu.titilul"prezentarea.unui.film"...va.rog...cat.mai.repede..
1. Suma A Doua Numere Naturale Este 416.Aflati Numerele Stiind Ca Restul Impartirii Celui Mai Mare La Cel Mai Mic Este 11 Si Catul 262. Determinati Numerele Nat
1. Suma A Doua Numere Este 350.Aflayi Numerele Stiind Ca Unul Este Cu 10 Mai Mic Decat Dumblul Celuialalt.2.Diferenta A Doua numere Naturale Este 480.Aflati N