RO Study
👤
Patrascuviorel
Patrascuviorel
11-12-2017
Matematică
a fost răspuns
exercitiile 10 , 13 , 14 , 15
Răspuns :
Bascavalentina
Bascavalentina
11-12-2017
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prob;Ce Masa De Alcool Poate Fi obtinuta La Hidratarea A 448 L De Etilena?
Explicatii Expresiile. Dadu Drumul Zapezilor,toanele Ierii,se Inalta Biruitor,zambetul Ii Inunda Fata
Puteti Sa.mi Spuneti, Va Rog, Ce Rol Au Semnele De Suspensie Din Versul : ,,Nu Vreau Sa Plang... O Clipa-i Visul Vietii...” ?
Tre' Sa Scriu Persoana Si Nr ( Genul) ale Urmatoarelor pronume De PolitetedumneataDumitaledomnia Tadomnia Voastradumneavoastradumnealuidumneaeidumnealordomnia
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Sentimentele Cu Ocazia Aniversari Zilei Tale De Nastere, Cand Ai Fost Vizitat De Un Prieten Din Al
Scrie Numarul 24 Ca Suma Dintre Un Numar Si Un Produs
Un Elev Cumpara 5 Creioane Si 2 Stilouri , Platind 9 Lei. Un Stilou Costa Cat Doua Creioane Cat Costa Un Stilou Si 15 Creioane ?
Cum Stiu Rezolvarea Fiecarei Probleme La Matematica La Capitolul Fracti, Fiecare Problema Aborda Diferite Rezolvari Cum Sa Nu Le Incurc
Extrageti Adjectivele Din Urmatoarele Texte: "Martisorul Satului Este Vechi Si Simplu.Este Facut De Femei Din Doua Fire De Lana , Unul Alb Si Unul Rosu, Purtat
In Poiana Din Lunca Paraului Rece Se Aunasera Lacuste Mici Si Lacuste Mari,in Total 33.Dubland Numarul Lacustelor Mici,tripland Numarul Lacustelor Mari Si Efect