👤

Redactati o compunere cu titlul la sanius va rog frumos!!!

Răspuns :

La săniuș

Astăzi este sâmbătă.Eu împreună cu Adela,Mădălina,George,Mălin și Alex mergem la săniuș pe stânca dealului.Acolo este o pârtie foarte alunecoasă,abruptă dar și periculoasă.În drum spre deal ne-am gândit să facem un om de zăpadă.Noi ne gândisem de acasă ce trebuie luat,știam că vom face.După ce l-am făcut am luat-o la drum.Am ajuns.Erau peste 50 de copii acolo.Prima dată ne-am dat singuri,după care am făcut o cursă de întrecere.Nimeni nu se lovise sau să se accidenteze rău.Mălin ne-a făcut o supriză și ne-a adus plăcintă caldă de mere făcută de mama sa.George aduse-se o pătură moale și pufoasă pe care ne-am așezat.Dar nu ne-ampus pe zăpadă.Lângă pârtie sunt căsuțe de unde curg izoarele.Ne-am adăpostit acolo.După ce am mâncat,am încecat să facem trenulețul.Adela nu a vrut să se dea pentru că îi era frică,și ne-a dat startul.1,2,3 ..start.Terminâ-nd cursa 6 copii plângeau fiindcă au căzut și s-au accidentat.Toți copii care nu au căzut i-am ajutat și i-am dus acasă.Mirosul ceaiului cald se răspândise în tot satul.Fiecare își spuse cum și-a petrecut ziua,spunâ-nd că mai doresc.

Succes,Andreea!