RO Study
👤
Manu09danielescu
Manu09danielescu
10-12-2017
Chimie
a fost răspuns
Acidul propionic este o cetona?
Răspuns :
RD95
RD95
10-12-2017
Este un acid carboxilic
CH3-CH2-COOH
Answer Link
Lala13564674
Lala13564674
10-12-2017
ESTE vorba despre acidul caboxilic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compară Situaţiile-pereche: A) — Uite-o Pe Mama Sa! Mama S-a Bucurat Nespus. Daniela Acum 23 De Minute B) Fiecare Verifică Dictarea Sa. Dictarea S-a Terminat. C
B) 2 Pentru Fiecare Dintre Enunțurile Următoare, Dacă Enunțul Este Adevărat, Încercuiți Litera A. În Caz Contrar, Încercuiți Litera F. A Dacă O Dreaptă Este Per
Traduceți În Română Primul Fragment Îmi Trebuie Urgent Va Rog.
Rezolvaţi În R Ecuaţia: 2x-7=13
8. Crezi Că Este Important Ca Adultii Să Încurajeze Curiozitatea Copiilor? Motiveaza-ti Răspunsul, In 50 - 100 De Cuvinte, Valorificând Textul 1. Textul 1 Toate
Alcătuiește Un Text Cu Titlul Iarna Care Să Aibă Expresiile O Femeie Senină Și Tăcută Ochii Mari Chipul Ca O Icoană Zâna Bună Din Povești
Text Și Arată Ce Exprimă. Compară Cele Două Ipostaze Ale Lacului, Care Asigură Simetria Textului, Referindu-te La Reacţia Acestuia Față De Trăirile Îndrăgostitu
Descompunerea In Factori 3X La Puterea 2 -2x Radical 3 + 1 +3x Radical 3 - 3= (X+y) La Puterea 2 +x La Puterea 2 - Y La Puterea 2 = ( 2a -b) La Puterea 2 -4 A L
Bunăăăăăăăă! Vă Rog Să Îmi Dați Idei De Desene, Deoarece Habar Nu Am Ce Să Mai Desenez! *cel Puțin 5 Idei, Dacă Sunt 10, Dau Coroană ;)))mulțumesc Anticipat! :)
Rezolvați Pas Cu Pas.dau Coroană Va Roggg