RO Study
👤
Mariq11
Mariq11
10-12-2017
Limba română
a fost răspuns
ce trebuie sa spun cand analizez substantivul
Răspuns :
ZzAli
ZzAli
10-12-2017
Functia sintactica, prin ce este exprimat,genul,numarul,cazul
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicație Pas Cu Pas Va Rog
1. Identificați Subordonatele Din Frazele De Mai Jos, Numindu-le: A) Fusese Atent Pe Unde Am Ascuns Cadoul. B) Deoarece Nu Este Atent, Nu Ştie Nimic. C) Procedâ
4. Un Trunchi De Piramidă Triunghiulară Regulată Are Latura Bazei Mari De 18√3 Cm, Țimea Egală Cu 3√3 Cm Şi Apotema Trunchiului De 6 Cm. Calculați: A) Latura Ba
Ideile Principale Ale Textului ,,Jurnal De Calatorie" De La "Vineri, 6 Mai" Pana La Duminica, 8 Mai Inclusiv.Va Rog Foarte Mult E Urgent!!
7 Match And Make Compound Nouns . Ear Play Home Class Birth Bath Back Grand Work Ground Pack Ache Parents Room Day Mate
3 Căutați Pe Internet Anunțuri De Mică Publicitate În Care Să Întâlniți Formulări Ambigue. Investigați Care Ar Fi Ponderea Anunțurilor Ambigue, Adică Numărați C
3. Cel Mai Mare Număr Natural Care Împărţit La 24 Dă Câtul 10 Are Produsul Cifrelor Egal Cu: A) 0 B) 36 C) 72 D) 11
Bunica A Aşezat Pe Un Platou Mai Multe Caise. Gabi A Mâncat 3 Caise, Iar Veronica A Mâncat O Treime Din Ce A Rămas. Tata Mănâncă Jumătate Din Caisele pe Care Le
Va Rog Să-mi Dați Câteva Idei La Un Proiect,despre Teroarea Comunistă ,reflectată În Literatura De Rezistență Anticomunistă.Mulțumesc
Subiectul Al II-lea. Scrieți Rezolvări Complete. 1. Rezolvați În Z, Ecuația X(x+4)=x2+2(3x+5)