RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Sinonime va rog:
Cusur-
Secure-
Mulțumesc!))
Răspuns :
Mariam22
Mariam22
10-12-2017
Cusur - Defect
Secure - Topor
Answer Link
Savuluca5L
Savuluca5L
10-12-2017
cusur-defect
secure-topor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4) Write A Greeting Card To Your Friend Who Finished Gymnasium. Dear Congrats On I Am You Are You Deserve With Love,
Determină Numărul Natural X Din Egalitatea Acoladă Deschisă Paranteză Pătrată Deschisă Paranteză Rotundă Deschisă X Minus 8 Închidem Paranteza Rotundă Ori 7 Plu
Întru Cutie Sunt Bile Colorate Cele Galbene Reprezintă Cel Mai Mare Număr Par De O Cifră Bilele Roșii Sunt Cu Patru Mai Multe Iar Cele Albastre Sunt De Trei Ori
Din 45kg De Prune Se Obțin 15 Kg De Gem. Din Cate Kg De Prune Se Obțin 7 Kg De Gem?
12 Într-un Depozit Sunt 968 Tone De Cereale: Grâu, Orz Şi Porumb. Cantitatea De Orz Este Cu 19 Tone Mai Mare Decât Jumătatea Cantitătii De Grâu, Iar Porumb Este
Va Rog Mult Ajutați Ma Și Pe Mine La Ex 1...
Te Numești Alin/alina Andreescu Si Locuiești In Arad. Alcătuiește O Scrisoare Prietenului Tău Adrian/Adriana Ionescu Din Cluj Cu Care Nu Te.ai Mai Văzut Mai Bin
Cum Se Rezolva In Colonita 4279:9 La Primu Raspuns Pun Coronita
Sa Ne Reamintim! Completează Anunturile Cu Raspunsul Corect:Verbul A Fi Are Urmatoarele Valori Morfologice... Verbul Copulativ Este Vorbul Nepredicativ Care...
[(5 La Puterea 3 ) Totul La 12 : 5 La Puterea 2 Și 5 -25]:5 .Am Nevoie !!!! Urgent Am Teza Pe Baza Ex Acestuia !!!!