RO Study
👤
Passatb5
Passatb5
10-12-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog sa ma ajutați dau coroana
Răspuns :
EmaLove
EmaLove
10-12-2017
a)subunitara (numaratorul este mai mic decat numitorul) 1/8
b) echiunitara (numaratorul este egal cu numitorul) 3^4/81 = 81/81
c) supraunitara (numaratorul este mai mare decat numitorul) 4^3/36 = 64/36
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Realizează O Schiță Care Să Reprezinte Aranjarea Și Decorarea Unei Mese De Crăciun, având În Vedere Următoarele: a. Schiţa Mesei; b. Vesela, Tacâmurile Și Pa
Câte Numere Naturale De Patru Cifre Au Cifra Miilor 2,dar Nu Au Cifra Unităților 2. Rezolvarea Drebuie Să Fie Printr-un Exercițiurepede, Dau Coroană
Daca 3a+b Supra 2a+b = 3 Supra 2,atunci Valoarea Numarului B Este.. a 0 b 1 c 2 d Nu Se Poate Preciza
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog, Este Urgent
Te Rog Da Mi Un Rasp Corect!❤️
Un Teren În Formă De Pătrat Cu Latura De 0,8 Hm Este Împrejmuit Cu Gard Viu, Câte Un Pom Tuia La Fiecare 30 Cm. Terenul Are O Poartă De Intrare Lată De 5 M, Und
Urgent Va Roog,dau Coroana
Să Se Demonstreze Că Dacă A², B², C² Sunt În Progresie Aritmetică, Atunci Şi Numerele Următoare Sunt În Progresie Aritmetică: 1/(b+c), 1/(c+a), 1/ (a+b) .Să Se
Help, Am Nevoie Urgent De Un Miniproiect La Analiza In Care Se Rezolva O Problema Din Practica Folosind Diferentierea Si/sau Integrarea, De Exemplu Puteti Sa Ab
Explicati Esența Reformelor Înfăptuite In SUA De Președintele Democrat Thomas Woodrow Wilson Din Urmatoarea Sursa