RO Study
👤
Orbansaci04
Orbansaci04
10-12-2017
Limba română
a fost răspuns
descriere cu ,,pe patinoar,,
Răspuns :
Miruna250
Miruna250
10-12-2017
Sper că ți-am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Atributele Din Textele Urmatoare Si Analizati-le : a. ,, Pe-un Pat Alb ( ... ) Zace Lebada Muribunda... ``b. ,, Mergea In Urma Carului Al Doilea ``
Dati Exemple De Enunturi In Care Sa Folositi Urmatoarele Adverbe Si Grupuri Omofone Corespunzatoare:altadata / Alta Datacateodata / Cate O datadeloc / De Locint
O Masina Parcurge In 5 Ore 4 Parti Din Cele 9 Ale Distantei Dintre Doua Localitati,ruland Cu 60 Km Pe Ora .Care Este Distanta Dintre Localitati
Descrieti Si Voi Invatatorul(invatatoarea) Vostru.Exista Asemanari Intre Aceasta Si Dascalul Ion Creanga?Care Sunt Acestea?
Care Sunt Prepozitiile Care Cer Cazurile Dativ, Acuzativ, Genitiv? Il Ajut Pe Fratele Meu Si Nu Mi Le Mai Amintesc Prea Bine.
La O Gradinita S-au Adus 2 Bidoane A Cate 1 Dal De Lapte Fiecare . S-au Folosit 8l La Micul Dejun , Iar 30 Dl S-au Folosit Pentru Prepararea Unor Prajituri.Cati
Do You Prefer Waching The Movie Or Reading The Book? (5-10 Rânduri)
Delimiteaza propozitiile din urmatoarele enunturi , precizeaza felul Propozitiilor ( Principale , Secundare) si felul elementului de relatie:a) Vo
Se Amesteca O Solutie Cu Masa De 350 Grame Si Concentratie De 40% Cu O Solutie Cu Masa 780 Grame Si Concentratie 53% . Aflati Concentratia Finala.
Aflati Numarul De 1,2 Ori Mai Mare Decat 7,5Va Rog Ajutatima