RO Study
👤
Hnvata
Hnvata
09-12-2017
Limba română
a fost răspuns
un cuvhnt care sa contina patru vocale
Răspuns :
Lucaselio
Lucaselio
09-12-2017
bicicleta este un cuvant care are 4 vocale
Answer Link
XNaClx
XNaClx
09-12-2017
Oaie e format doar din 4 vocale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
63 Fie Cercurile C(0,,10cm) Și C(0,,5 Cm). Determinați Lungimea Tangentei Comune Exterioare În Cazurile: A 01,02 = 15cm; B 01,02 = 13cm; C 01,02= 20 Cm
#d. Precizează Sensul Substantivului Pisicăria, Precum Și Rădăcina De La Care S-a Format.
Scrie, În Spaţiul Rezervat, Răspunsuri Potrivite Pentru Fiecare Cerință. Un Numeral Ordinal Din Primul Enunţ Al Textului. 1. Transcrie Un Numeral Ordinal Din Pr
Salut! Imi Poate Explica Cineva Cum Se Rezolva Punctul C Va Rog? Problema E Una De Bac Mate M1 F(x)=4x³+1
Uneste In Ordine Alfabetică, Punctele In Fiecare Caz. M D B N o . E • Ce • Completează Tabelul Următor Cu Informatite Potrivite. • Ce Figuri Geometrice Ai Obtin
Vă Rog Ajutați-mă, Nu Știu Mai Nimic La Chimie. Dau Coroană, 5 Stele Și Inimioară
Care Este Ceea Mai Bătrână Specie De Balenădau Coroană
Sa Se Scrie Un Program C++ Care Simulează În Memoria Ram Operațiile De Adunare Sau De Scădere A Doua Numere Pozitive. Cele Doua Numere Și Rezultatul Vor Ocupa 8
Alcătuiește Un Enunț Asertiv În Care Substantivul ,,oamenii” Să Aibă Funcția Sintactică De Circumstanțial De Scop Și Un Enunț Interogativ În Care Pronumele Inte
Care Este Ceea Mai Bătrână Specie De Balenădau Coroană