Răspuns :
Eu inteleg din acest citat ca nu trebuie sa l uiti cel care ți-a facut un bine dar uita binele pe care l ai facut tu deoarece ai câștiga faima si daca toata lumea ti ar mulțumi alți te ar credea laudaros.
Când facem un bine,nu trebuie sa așteptăm să primim ceva in schimb.Când avem ocazia sa facem un bine,trebuie să-l facem imediat.Nu trebuie sa stam prea mult pe gânduri,ci trebuie să reacționăm imediat.
Când am făcut un bine nu trebuie sa gândim astfel:Am făcut deja un bine,este destul.Am oferit o dată ceva,de ce trebuie sa mai ofer si de data aceasta?
Trebuie să ajutăm de fiecare dată când avem ocazia si trebuie să uităm ca am făcut o dată bine,să ne străduim să facem si mai multe fapte bune.
Nu este o rușine să cerem ajutorul celorlalți. Dacă primim ajutor,nu trebuie să uităm nici fapta,nici persoana ce ne-a întins o mâna de ajutor.Îi mulțumim si-l luam ca pe un exemplu,asta trebuie să facem.Să îi apreciem pe cei ce fac o faptă bună,să îi lăudăm înseamnă să îi respectăm.
Sper că l-am făcut de o pagină. Dacă vrei,îți voi mai scrie.
Coroniță, te rog?
Când am făcut un bine nu trebuie sa gândim astfel:Am făcut deja un bine,este destul.Am oferit o dată ceva,de ce trebuie sa mai ofer si de data aceasta?
Trebuie să ajutăm de fiecare dată când avem ocazia si trebuie să uităm ca am făcut o dată bine,să ne străduim să facem si mai multe fapte bune.
Nu este o rușine să cerem ajutorul celorlalți. Dacă primim ajutor,nu trebuie să uităm nici fapta,nici persoana ce ne-a întins o mâna de ajutor.Îi mulțumim si-l luam ca pe un exemplu,asta trebuie să facem.Să îi apreciem pe cei ce fac o faptă bună,să îi lăudăm înseamnă să îi respectăm.
Sper că l-am făcut de o pagină. Dacă vrei,îți voi mai scrie.
Coroniță, te rog?