RO Study
👤
Boharu
Boharu
08-12-2017
Matematică
a fost răspuns
As vrea rezolvarea la cele încercuite va rog plis
Răspuns :
Petriceanuclaudia
Petriceanuclaudia
08-12-2017
Știu la 20. O ciocolata e 7 lei pentru ca împarti 21 la 3 și îți va da 7. Iar 4 ciocolate ar costa 28 de lei deoarece înmulțești prețul unei ciocolate adică 7 cu 4 și îți va da 28
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Notează Corect Semnele De Punctuaţie. Legenda Bradului Mica Pasăre Se Duse Atunci În Pădure [2] Ca Să Ceară Ajutor De La Arbori Ea Îi Întrebă Pe Toţi Cu Glas Du
Am Fost Cu Părinții Într-o Excursie La Munte. În Prima Zi, Am Străbătut 126 Km Şi Am Rămas Peste Noapte La O Cabană. A Doua Zi, Am Parcurs Cu 96 Km Mai Puțin De
Ar Putea Cineva Sa Imi Zica Ce Inseamna Ce E Subliniat Pe Poza. Este Cumva In Raport De 9:1000? Nu Inteleg... Textul Este Dintr-un Manual De Biologie. Am Pus In
3 Read The Text Again And Choose The Answer You Think Fits Best For Each Question (1-7). Justify Your Answers.
8 15 şi A C=, Calculați A (b+c). a) Ştiind Că A B = a⋅ 33 b) Ştiind Că A B = 121 7 28 3 şi A C=, Calculați (b+c) A Şi (b-c). A. 1 11 a.c Şi A D = 7, Calculați:
Vreau Rezolvari Complete ,dau Coroana
Rezolvati Exercitiul 6 Vezi Poza
Povesteste Intregal Textul,pe Baza Ilustratilor Va Rog Dau Coroana
9. Subliniază Varianta Corectă, Justificând Alegerea Cu O Secvenţă Din Text: Vulpea Consideră Că Oamenii Au/nu Mai Au Prieteni. Justificare:va Rog!!!! Dau Coroa
Answer Exercisexndndjd