RO Study
👤
19081977n
19081977n
07-12-2017
Matematică
a fost răspuns
compune o problema dupa schema de sus!
Răspuns :
Biancaelenaciop0i8ov
Biancaelenaciop0i8ov
07-12-2017
Cainele vecinei are 9 oase ingropate i gradina in locuri diferite . Cristi cauta oasele timp de 9 zile . Cate oase gaseste Cristi in fiecare zi ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Cel Mai Mic Număr Natural Cu Produsul Cifrelor 12 Este Egal Cu .
Determinati Numerele De Forma 4xz Divizibile Cu 10 Stiind Ca X Divizibil Cu 3
10. Alcătuiește Un Enunţ În Care Să Existe O Enumerare De Trei Pronume Personale, Primele Două La Numărul Singular, Iar Cel De-al Treilea La Persoana A III-a, N
Fie ABCD Un Paralelogram.Notăm Vectorul AB = Vectorul U ,vectorul AD = Vectorul V.Să Se Exprime Cu Ajutorul Vectorului U Și Vectorului V Vectorii BA , DA , DC ,
3. Studiază Cu Atenţie Figura 2 Şi Alcătuieşte Două Lanţuri Trofice Cu Vieţuitoarele Pe Care Le Recunoşti.
VA ROG REPEDE!!!DAU COROANA!!!!!
5 Intrebari Pentru Farame De Suflet De Aurelian Silvestru Va Rog Frumos URGENT
Notează Impresiile Tale Completând Enunțul Turile De Mai Jos Mi-a Plăcut Nu Mi-a Plăcut Textul Deoarece Nu Am Înțeles Din Text M-ai Emoționat În Text
Se Consideră Triunghiul ABC. Demonstrați Că Bisectoarea Unghiului ABC Şi Mediatoarea AC Se Intersectează Într-un Punct Care Aparţine Cercului Circumscris Triung
A D Fie Cercul Din Figura De Mai Sus În Care AB diametru, CDLAB, CAD 120°. Calculați Următoarele Măsuri De Arce: a) CBD = b) CAD = c) AD = O I B BD =