RO Study
👤
X1Speed
X1Speed
07-12-2017
Limba română
a fost răspuns
O propoziție cu pesemne
Răspuns :
LoriSt
LoriSt
07-12-2017
Pesemne
si-a dat seama ca a gresit si de aceea nu vine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Expresiile;,,dadu Drumul Zapezilor'',,toanele Iernii'',,se Inalta Biruitor'',,zambetul Ii Inunda Fata''.Va Rog Sa Ma Ajutati.
Ioana A Asezat Pe Un Raft Al Bibliotecii Sale Cu 26 Carti Mai Multe Decat Pe Al Doilea Raft.Stiind Ca Pe Primul Raft Sunt De Trei Ori Mai Multe Carti Decat Pe A
Inaltimea Unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu 9 Cm. Aflati Raza Cercului Care Contine Varfurile Triunghiurile
HEI LUME(CLASA V) DE UMDE POT SA GASESC 2 REZUMATE FOARTE SCURTE?
As Dori Si Eu Sa Stiu Din Ce Parte Este " Pupaza Din Tei " (din Amintiri Si Copilarie)
Un An De Antrenamente Dificile Si Viata Claustrata In Menajerie Pentru Doar 10 Minute De Spectoacol . Identificati Un Cuvant Cu Functie Sintactica De Atribut Ad
Va Rog Formati Niste Propozitii Cu : Chesea (vas Mic De Sticla, Din Cristal Sau Portelan In Care Se Pastreaza Dulceata),vestibul (hol), Policandru (candelabru).
O Carte Costa Cu 40500 Lei Mai Mult Decat Un Caiet Studentesc.Andrei A Cumparat 3 Carti Si 4 Caiete Studentesti.Stiind Ca O Carte Costa Cat 4 Caiete Studentesti
La Ce Se Foloseste Decantarea Si Filtrarea?
Am Nevoie De O Mica Compunere La Engleza : De Ce Mi-ar Placea Sa Locuiesc In Japonia cine Ma Ajuta ? Va Rog Mult