RO Study
👤
Nastea2018
Nastea2018
06-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Exercitii 6 si 7
Multumesc mult
Răspuns :
Vagegasparyan2p0rlth
Vagegasparyan2p0rlth
10-12-2017
Tine puisor,cu placere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Propozitia Am Auzit Vorbele....ce Mod Si Timp Are Verbul Am Auzit?
De Ce Sarpele Poate Inghiti Animale Mai Voluminoase Dacat El ?
Dati-mi Si Mie Va Rog Niste Caracterizari Morale Si Fizice Ale Albei-caZapada Deoarece Imi Trebuie Pentru O Compunere Despre Ea!Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Caracter
La 65 Grade Celsius Si 700 Mm Hg Masa A 3.3 L Gaz Este 3.5 GMasa Molara A Gazului Este: A) 21g/ml ; B) 46 G/mol ; C) 24g/mol ;d) 32g/mol ?
O Prisma Patrulatera Regulata Dreapta Are Inaltimea De 12 Cm Si Aria Laterala De 576 Cm Patrati.Aflati: Latura Bazei , Aria Totala A Prismei Si Volumul Acestei
Cata Numere Mai Mici Decat 20 Sunt Cu 9 Mai Mari Decat Suma Lor?
IN DOUA GRADINITE SUNT 135 COPII . DACA DIN PRIMA GRADINITA S-AR TRANSFERA IN A DOUA 6 COPII ,ATUNCI IN PRIMA GRADINITA AR RAMANEDE 2 OI MAI MULTI COPII DECAT
Buna .As Dori Si Eu O Compunere In Engleza De 100-150 De Cuvinte Despre Anotimpul Preferat (Vara)! Multumesc Anticipat!
O Prisma Patrulatera Regulata Dreapta Are Inaltimea De 12 Cm Si Aria Laterala De 576 Cm Patrati.Aflati: Latura Bazei , Aria Totala A Prismei Si Volumul Acestei
Ajutati-ma Si Pe Mine Cu O Scrisoare Sau O Pagina De Jurnal Despre "Intamplarea Care M-a Facut Sa Devin Mai Matur(a)"