RO Study
👤
GrygaZ
GrygaZ
06-12-2017
Engleza
a fost răspuns
Mă puteți ajuta va rog cat mai rapid
Răspuns :
Antonella112
Antonella112
06-12-2017
la prima foaie .
1) you studying
2) discivering
3) learing
4) becoming
5) starting
6) not enjoying
7) imporeving
8) reading
sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ziceti-mi Si Mie Exercitii Grele Cu Necunoscuta. 44+a.......
Imi Traduce Si Mie Cineva? Va Rog .. :)"Hörst Du Reine Lieder Singen,Ohr Ist Eins Mit Deiner Brust;Siehst Du Farben Um Dich Klingen,Wirst Du Deines Augs Bewusst
Suma A 4 Numere Impare Consecutive Este 990.Care Sunt Numerele?
Fie O Mijlocul Unui Segment [AB] si M Nu Apartine Lui AB,astfel Incat [MA]=[MB].Demonstrati Ca MO Perpendicular Pe AB
Ma Ajutati Si Pe Mine Sa Scriu In Ce Caz Stau Pronumele Personale! Precizati, Pentru Fiecare, Functia Sintactica ! Acele Subliniate! 1."Caci Tu - Tu Esti el.
Aflati Numerele Rationale Pozitive Necunoscutedin Proportiile: 1. 2+1 Supra 3 - 5 Supra 6 Totul Supra 3= X Supra 2 Si 2. 0,3 Supra 0,4=1,35 Supra
Determinati Numerele Rationale Pozitive X,y,z Care Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 5,6 Si 10, Iar 2x+3y-2z=128 (daca Se Poate Sa Imi Si Explicati Cum Se F
Eu Am Invatat Ieri La Matematica tu Ieri Ai Venit La Mine ieri Mama Sa Dus La Galati am Inotat In Bazin Acum 3 Zile
Alcatuiti Doua Propozitii In Care Numeralul ,,sapte" Sa Aiba Functii Diferite.aratati Functia Acestuia Inbpropozitie
8% Dintr-o Cantitate De Marfa Este Egala Cu 32 Kg.Aflati Cantitatea Totala.Cu Tot Cu Rezolvare,nu Doar Raspunsul.