RO Study
👤
Picpacpoc
Picpacpoc
06-12-2017
Matematică
a fost răspuns
afla catul numerelor 26721 și 3
Răspuns :
BiancaGeorgianaJ5H7
BiancaGeorgianaJ5H7
06-12-2017
26721:3=8907
Sper că te-am ajutat
Answer Link
Puiuflorindraga
Puiuflorindraga
06-12-2017
Catul unei impartiri este rezultatul pe care il obtii.....impartind doua numere....nr. mai mare se cheama deimpartit...iar cel la care se imparte,,,,impartitor!Astfel catul acelor numere....este:26721:3=2907....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Versurile A Venit Asa, Deodata/Toamna Cea Intunecata. Adjectivul Sta In Cazul : a).nominativ b).acuzativ c).vocativ
Cate Grame De Acid Sulfuric Vor Contine 6 Grame De Hidrogen? Dau Coroana
Cate Forme Au Cuvintele: Adanc,balai,bej,bleu,bordo,cenusiu,crem,cuminte,destept,dibaci,dulce,greoi,maro,mov,satesc,silitor,simplu,vernil. ?????????????????????
Calculati Perimetrul Si Aria Unui Patrat Cu Latura De 2 Cm
Completati Spatiile Libere: a) 8 M + ... M=1 Dam b) 17 M +... M= 10 Dam c) 13 Dm +... Dm = 10 M d) 12 Mm + ... Mm =3 Cm e) 15 M - 125 Dm=... M f) 15 Dm -23 Cm
Care Sunt Cele 6 Stadi La Broasca De Lac?Va Rog Ajutatima!
Intr-o Cutie Sunt Baloane Mari Rosii Si Baloane Mici Galbene Si Rosii.Stiind Ca In Cutie Sunt 17 Baloane Mari Rosii Si Mici Si 2 Baloane Galbene Calculeaa: A) N
Îmi Trebuie O Conpunere La Engleza Cu Titlul Programul Meu Zilnic Adică De Cenul (mă Trezesc La Ora 6:30 Asunc La Școală La Ora 7:30 După Ce Termin Școală Mă Du
Intr-o Urna Aunt Bile Albe Si Negre. Probabilitatea De A Extrage O Bila Alba Este Egala Cu 0,3. Care Este Probabilitatea De A Extrage O Bila Neagra?
Pentru Micul Dejun La Cantina Unei Scoli Au Fost Pragatite 580 De Tartine . Tartinele Trebue Servite Cite 4 In Farfurii . Cite Farfurii Sint Necesare ? Citi Ele