Răspuns :
Este iarna.Fulgii albi si miraculosi cad pe pamantul argintiu.Casele au imbracat caciuli albe de zăpadă.Pamantul a imbracat un vesmant călduros care îl va proteja de frig.Oamenii au inceput sa poarte haine cat mai calduroase.Copii se duc la sanius,se joaca cu bulgarii de zapada.
Iarna e cel mai minunat anotimp.
Iarna e cel mai minunat anotimp.
Iarna cea frumoasa a așternut covorul ei alb de zăpadă peste scoala mea.Acum nu se mai vede acoperișul roșu al școlii.Nu sunt atentă la cea ce ne predă doamna învățătoare sunt prea preocupată de jocul fulgilor argintii de pe cer care dansează într-un dans nebun care pare că nu se mai opreste. Dar dupa 3 minute de observat fulgi suna clopoțelul zgomotos s-au terminat orele!
Plec grăbită cu Diana si Oana sa ne luam patinele . Ale mele erau mov cu fulgi roz ,patinele Dianei erau albe la fel ca patinele Oanei.
LA patinoar am patinat până în zori deoarece fulgi albi au încetat si era si umpic mai cald decat dimineata la scoala
A fost o zi perecta!!@
Plec grăbită cu Diana si Oana sa ne luam patinele . Ale mele erau mov cu fulgi roz ,patinele Dianei erau albe la fel ca patinele Oanei.
LA patinoar am patinat până în zori deoarece fulgi albi au încetat si era si umpic mai cald decat dimineata la scoala
A fost o zi perecta!!@