RO Study
👤
Cbhjjk
Cbhjjk
06-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Vă rog frumos sa rezolvați 5
Răspuns :
Kajajaj
Kajajaj
06-12-2017
ma ajutati si pe mine la nisteste ex intrati la.mn pe profile si dati la intrebari
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continua Gindul :Incepea O Noua Zi... .Soarele Abia Rasarea Dar Emana Atita Caldura Incit Ti Se Parea Ca Ramii Fara Suflare In Acest Moment Mam Gindit Ca Ar Fi
Elaboreaza In Spatiu Rezervat Un Text Argumentiv In Care Sati Exprimi Atitudinea In Favoarea Afirmatiei. Copilaria Este Un Miracol Al Vietii. Dau Coroana Urgent
Scrie O Compunere ,de 8-10 Randuri , In Care Sa Descrii Un Peisaj Surprins De Vara . Vei Avea In Vedere :sa Gasesti Un Titlu Expresiv , Sa Folosesti Cel Putin C
1.Spuneți-mi Și Mie Divizori Numerelor:33,44,49,552.Spuneți-mi Și Multiplii De Două Cifre Ale Numerelor De Mai Sus3.Și Cel Mai Mic Multiplu Nenul4.Și Pentru Fin
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 130 Cm. Cati Centrimetri Masoara Laturile Dreptunghiului, Stiind Ca Oricare Doua Laturi Alaturate Sunt Reprezentate De Numere
Suma Varstelor Care Le Au Cei Doi Frați Este De 22 Ani. Diferenta Dintre Vârstele Lor Este De 6 Ani. Ce Vârsta Are Cei Doi Frați? Prin Metoda Figurativa.
Al Ca Tuitimi O Invitaie
Dau Coroana!!!Rezolvați Ecuația:39 Supra 12-x=9 Supra 4
Ana Are Un Numar De Bile , Iar Bianca , Are De 3 Ori Mai Multe Si Inca 4 Bile Decat Ana .Ele Au In Total 184 De Bile . Afla Cate Bile Ae Fiecare Va Rog Eu Foart
Cuvântul Elevul Să Fie Complement Atribut Și Subiect