RO Study
👤
Gabrielle111
Gabrielle111
06-12-2017
Engleza
a fost răspuns
Vă o ajutatima urgnt
Răspuns :
Adrianculea200p0lnm4
Adrianculea200p0lnm4
07-12-2017
2.go
3.works
4.do
5.it usually rains
6.is wearing
7.tide
8.is making
9.sleeps
10.are looking
alea erau greselile si eu am scris corect
deci ce am scris eu este corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Crina Și Ceci Au Colecționat Împreună 144timbre ,știind Că Crina Are De 11ori Mai Multe Timbre Decât Ceci , Să Se Afle Câte Timbre Are Fiecare Copil?
(22. Alcătuieşte Câte O Propoziţie Formată Din: Două Cuvinte, Trei Cuvinte, Patru Cuvinte,cinci Cuvinte, Şase Cuvinte.( Dau Coroana,urgent)
2) Codruța Imparte 20 Deprajituri, In Mod Egal,cele 4 Prietene Ale Sale.Cate Prajituri Primește Fiecare?
O Idee De Compunere Despre O Intamplare Cu "copacul Dorintelor" Din Curtea Scolii Va Rog Repede
Scrie Un Eseu Despre Calitatea Preparatelor Culinare
Analiza Cuvântului Mama Analiza De Clasa A5a
Doi Copii Au Împreună 2010 RON Dacă Primul Celui De Al Doilea O Șesime Din Suma Pe Care O Are Al Doilea Copil Va Avea Jumătate Din Cât Îi Rămâne Primului Ce Sum
Vezi Etapele Unei Investigații La P. 16,Adauga Rezultatul Investigației Tale La Portofoliul Elevului.Folosind Diverse Surse (manual, Cărţi, Reviste, Internet Et
2 Constituția Democrație Și O Diferență Și O Deosebire Între Constitle Din 1886 Și 1923
Tu Ti-ai Facut Planurile De Vacanța?Imaginează-ți Ca Ai Ajuns În Locul Dorit Și Îi Scrii O Scrisoare Cuiva Drag.