RO Study
👤
Vlad10141
Vlad10141
05-12-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutorrr la aceste exercitii.
Răspuns :
Iustinaradu9
Iustinaradu9
05-12-2017
Am atasat o imagine. *****
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Doua Scumpiri Succesive De Preturi Cu 15%, Apoi Cu 10%, Un Produs Costa 759000. Cine Poate Sa Imi Explice Si Mie Pas Cu Pas?Chiar Nu Stiu..help Me!
1)Ghiozdanul Gol Al Lui Paul Cântărește 370 G. El Pune În Ghiozdan 5caiete Și 4carti .cât Cântărește Acum Ghiozdanul Dacă Un Caiet Cântărește 120 G Iar O Carte
Imagini Artistice Din Opera Lirica,,Ce-ti Doresc Eu Tie,dulce ROomanie?"(vizuale,auditive,olfactive Si Exemplificari) VA ROOGG!!!!!!!!
Urgenttttttt. Completeaza Propozitiile: Trecerea Unui Corpdin Stare: Solida In Lichida Se Numeste .................. . gazoasa In Lichida Se Numeste ........
Alegand O Litera Din Cuvantul ``UZINA`` , Aflati Probabilitatea Ca Aceasta Sa Fie a) Vocala b) Consoana
Alcatuieste Doua Propozitii Dezvoltate Apoi Transformale In Propozitii Simple ms
AJUTOR VA ROG PROPOZITIILE SA FIE RASPUNS DOAR POZITIV SI NEGATIV FARA INTREBARE AJUTOOOOOOR DAU 40 PCT
Unii Elevi Nu Invata. Un Silogism Valid.
Vreau Si Eu O Problema De Fizica Clasa A Sasea Cu Rezolvare.Va Rog!!!!!!!
Dau 50 Puncte. VA ROG AM NEVOIE NEAPARAT!! Daca Nu Stiti Nu Scrieti. Ca Sa Nu Vi Sa Inchida Contul!! Treceti Verbele Din Paranteza! Mets Les Verbes Au P.Q.P. F