RO Study
👤
Ionitamelania
Ionitamelania
05-12-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutati ma cat se poate de repede
Răspuns :
Snaked01
Snaked01
07-12-2017
de scris - mod impersonal
de dat mos impersonal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul Molar 1,3 Butadienă:cloretena În Elastomeri Ce Conține 24,74% Clor, Procente Masa, Este: A.2:3 B.3:2 C.1:1 D.4:5 E.4:3
E (x) =X^2-x-2/x-2-(x-2)
Alcatuieste Cate Doua Enunturi In Care Sa Introduci Cuvintele N-are,n-aveti,la Inceputul,respectiv La Finalul Enunturilor
Sa Imi Raspunda Cineva Destept! -0,7 (e Un Minus Acolo) Transformati In PROCENT.Am Mai Postat Aceasta Intrebare ,dar Am Primit 2 Raspunsuri Diferite Si Nu Stiu
Corecteaza Textul De Mai Jos,punand Cratima Acolo Unde Este Necesara: a)-Bine,dar Nau Platit,grai Batrana Nedumerita. -Lasa,ca Mam Inteles Eu Cu Dansii,raspuns
Cum Se Calculeaza Aceasta Limita ?
Pentru Obtinerea Acetatului De Etil Din Etanol Se Dau Doua Reactii Chimice De Sinteza : A) Acid Acetic + Etanol = Acetat De Etil + H2Ob) Anhidrida Acetica+ Etan
De La O Tipografie A Plecat Catre Trei Librarii Un Transport Cu 125 De Pachete A Cate 115 Enciclopedii.cate Enciclopedi A Primit Fiecare Librarie,stiind Ca La P
Buna Ziua, Nu Pot Rezolva Problema Monkey Din Campion.edu.ro Am Incercat Deja De Mult Timp Si Nu Se Primeste, Dacda Ma Poate Cineva Ajuta: Monkey Este Un Joc Pe
Ex . 10, 13,14,15 Pls