RO Study
👤
Laim
Laim
05-12-2017
Geografie
a fost răspuns
Povestiți clima Ecuatorială vă rog dau coroana
Răspuns :
Andreea2004d
Andreea2004d
06-12-2017
clima ecuatoriala se realizeaza pe paralela de 0 grade , numita si ecuator . temperaturile anuale sunt de (25-26 grade) , rar se intalnesc picaturi de ploaie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Da Niste Proleme De Pe Pbinfo?? Ofer 50 De Puncte
Demonstreaza In Trei Enunturi Polisemia Verbului A Scrie
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 6000 M,iar Lățimea Este O Doine Din Lungimea Dreptunghiului. Lungimea Dreptunghiului Este?
Care Este Produsul Numerelor 6și 1? Dar Suma Lor? Dar Diferența Lor? Și Care Este Suma Dintre Produsul Și Diferența Lor?
Daca Intr-o Livada S-au Plantat 450 De Pomi Iar In Primele 2 Zile 340 Si In Ultimele Zile 210 Cati Pomi S-au Plantat A2zi?
Salut,am O Dezamagire Fata De Mine,deoarece Nu Stiu Cum Sa-mi Transmit Sentimentele,emotiile Pe Care Le Inteleg Dintr-o Poezie Si In Plus Eu Nu Prea Inteleg Poe
VA DAU COROANA!va Rog Vreau Un Text 6-7randuri Cu Titlul CRACIUNUL
Diferența A Două Numere Este Egală Cu Pătrimea Numărului 32, Iar Suma Lor Este Egală Cu Dublul Celui Mai Mic Număr Par De Două Cifre Diferite Nenule. Să Se Afle
Dan Anca Si Mati Au Donat 349 De Hainute La Orfelinat.Anca A Donat Cu 9 Mai Putine Decat Dan Si Cu 5 Mai Multe Decat Mati. Afla Cate Hainute A Donat Fiecare Di
Alcatuieste Un Text Un Care Sfirsitul Sa Fie Si A Avut Un Craciun Fericit