RO Study
👤
Mosinproca
Mosinproca
05-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Divizorul lui 40si28 prin intersecție
Răspuns :
LiveForMath
LiveForMath
05-12-2017
D₄₀={1,2,4,5,8,10,20,40}
D₂₈={1,2,4,7,14,28}
D₄₀∩D₂₈={1,2,4}
Sper ca te-am ajutat ! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează O Problemă Despre Animale, Care Să Se Rezolve Prin Operaţiile:a) 28:4= ? B) 28 + ..?....=?o Singura Problema...
3. A) 14% Din 50 Este... B) Dacă 5% Din X Este 18 Atunci X=... C) Un Pantalon Care Costa 70 Lei Costă Acum 63 Lei. Cu Ce Procent A Fost Redus Prețul?
Sa Se Determine Parametrii A Si B(dupa Caz) Pentru Care Functiile F:E->R Sunt Continue In Punctul Indicat, Punctele D) E) Si F).
A. Completati Cu: My, Your, His, Her, Its, Our, Their. 1. The Cat Has A Fish. It Is__fish2. We Have A Big House. This Is__house. 3, The Boy Likes__school. 4. Ma
Cuvinte Necunoscute Din Textul " În Pădurea Petrisorului" De Mihail Sadoveanu " Am Nevoie Dau Coroană!!!!!
ICA! Citeşte Cele Două Propoziții De Mai Jos. Ce Poți Spune Despre Înțelesul Cuvintelor Scrise Colorat? A. Imi Este Somn. C • Mama A Pregătit Somn Cu Legume Pe
O Zi De Sâmbăta Este Zi De Odihnă. Mihnea Pleacă La Munte Cu Familia Au Hotărât Să Petreacă Mai Mult Timp În Natură. Ajung Devreme La Hotel. Pe Hol Se Întâlnesc
A B Suma A Două Numere Naturale Impare Este Divizibilă Cu 2. A Sau F DATIMI REZOLVARE VA DAU COROANA SI MULTE PUNCTE
Urgent Vă Rog Nu Știu Cum Se Face
Buna Ziuaaaa Va Roggg Frumos Ex 10 Cat Mai Explicit Sunt Clasa 2