RO Study
👤
Pginaraluca
Pginaraluca
05-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Dacă a-b=7 și a+b+2c=53,atunci b+c= ?
Răspuns :
Ella1232
Ella1232
05-12-2017
a-b=7=> b=a-7
a+b+2c=53=> c=(53-a-b)/2
b+c=?
Il inlocuim pe b in a doua ecuatie:
c =(53-a-b)/2=(53-a-a-7)/2=23-a
Fiindca il stim si pe b si pe c , putem afla suma , deoarece avem o singura necunoscuta
b+c=?
a-7+23-a=16
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. În Figura Alăturată Este Schiţa Unui Teren De Joacă Pentru Copii Sub Forma Unui Dreptunghi ABCD, Cu AB = 80 M Şi BC = 60 M. Terenul Se Împarte În Două Părţi
De Facut Desene Si Scris P,A La: Patrat, Cerc, Dreptunghi, Triunghi, Trapez
Triunghiurile ABC Și PQR Sunt Asemenea. Se Cunosc AB=16 Cm, AC=12 Cm Şi BC=10cm , AB>PQ, Iar Raportul De Asemănare Al Celor Două Triunghiuri Este Egal Cu 4.
Buna! Am Nevoie De Ipoteza Concluzie Si Demonstratie De Clasa A Saptea Rapid. Dau Coroana Si 100 De Pcte.
3. O Scară AB Este Sprijinită De Un Perete BC = 4 M. Scara Are 9 Trepte: T₁, T2, ..., T9, Astfel Încât AT₁ = T₁T₂ = ... = T9B. O Pisică Stă Pe Treapta T8 (vezi
3. Temperatura Măsurată Într-o Zi De Iarna La Ora 8 Este De -4°C, La Ora 12 Este Cu 3 Grade Mai Mare, Iar La Ora 18 Este Cu 2 Grade Mai Mică Decât Temperatura M
Determinaţi Numerele De Trei Cifre Cu Suma Cifrelor 19, Ce Au Succesorul Un Număr Cu Suma Cifrelor 2.Este Urgent
Va Rog Rezumat La Stapanea Odată... Sau Fata Moșului De Barbu Stefanescu Delavrancea! Dau Coroana!!!!
Subliniază Cu O Linie Adjectivele Şi Cu Două Linii Substantivele Pe Care Le determină, Din Textul De Mai Sus.
7. Selectează Numeralele Cardinale Şi Analizează-le În Tabelul Urmator: În Dreptul Ferestrei Mele E Un Cuib De Rândunele, Unde Locuiesc Cuminți Patru Pu