RO Study
👤
Anutsa10
Anutsa10
05-12-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 6 va rog dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-12-2017
a+b=17
b+c=15
a+5b+4c=a+b+4b+4c=a+b+4(b+c)=17+4x15=17+60=77
Raspuns:77
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactati O Compunere In Care Sa Va Exprimati Opinia Referitoare La Necesitatea Uniformei In Scoli . ( 2 Argumete, Clasa A -VII-a)
Cine Imi Descrie O Casuta A Iepurasului Din PadureUrgent Te Rog!
Media Artimetica A Trei Numere Este 114 , Iar Media Artimetica a Doua Dintre Ele Este 78 , 5 .Care Este Al Treilea Nr ? Va Rog Ajutatima !
Calculati Masa De Zn Care Reactioneaza Cu 80 ML De Solutie De H₂SO₄ De Concentratie 24,5% Si Densitate 1,175g/cm³. Va Rog Ajutati-ma! Multumesc!
SUMA A 3 NR NAT.ESTE 100. DACA IMPARTIM PRIMUL NR.LA AL 2-LEA OBT.CAT 5 SI REST 1. DACA IMPARTIM NR A 3-LEA LA PRIMUL OBTINEM ACELASI REZULTAT. AFLATI NR
Motivati Folosirea Virgulei In Titlul Operei "Dan,capitan De Plai"
ALEXANDRA A CONFECTIONAT DIN CARTON O CUTIE FARA CAPAC AVAND FORMA DE PARALELIPIPED DREPTUNGHIC IN CARE DIMENSIUNILE SUNT DE LUNGIMI 20-CM , 12CM,8CM. CE SUPRAF
Redactati O Compunere De10 Randuri In Care Sa Explicati Semnificatiile Poetice Ale Versetului "si Mila Ta Ma Va Urma In Toate Zilele Vietii Mele,ca Sa Locuiesc
Sase Robinete Pot Umple Un Bazin In 15 Ore.In Cate Ore Este Umplut Acelasi Bazin De Catre 9 Robinete De Acelasi Debit Cu Primele? Va Multumesc. :* Va Rog,ajutat
Pe Când Mergeam La St.Ives/ M-am Întâlnit Cu Un Bărbat Cu 7 Soții /Fiecare Soție Avea 7 Saci/Fiecare Sac Avea 7 Pisici/ Fiecare Pisică Avea 7 Pui /Câți Merg La