RO Study
👤
Tocomb8dugogix
Tocomb8dugogix
05-12-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculati??????????
1 si pe 2
Răspuns :
Geo610
Geo610
05-12-2017
1). -4x^2 -3-2x =
-4x ^2 - 2x - 3
2) (x -4) ^2=
x^2 - 2x * 4 +4 ^2 =
x^2- 8x + 16
(^) însemna la putere
* înseamnă înmulțire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Fiecare Persoana Este Unica Si Are Propria Identitate
1. Rezolvatati Sistemul De Ecuatii : X-2y=8 Si 3x+y=3 (daca Ati Incerca Sa-mi Explicatii Ca Vreau Sa Inteleg ) 2. O Carte Costa 40 Lei, Cu Ce Procent Trebuie Mi
Care Este Rolul Cratimei In Structura N-am Si Vazand-o?
Se Considera Cercul De Centru O Su Raza 5 Cm Si Un Punct M In Planul Cercului, Astfel Incat OM=13cm.Lungimea Tangentei Duse Din M La Cerc Este De ...cm ?
Ce Parte De Vorbire Este Plasare Din Structura : Ca Mod De De PLASARE ? Este Adj Sau Substantiv?
1)Pretul Unui Televizor Fara T.V.A(taxa Pe Valoarea Adaugata,care Este De 22% Din Pretul Televizorului)este De 3540000.Aflati Pretul De Vanzare Al Televizorului
Dupa O Reducere De 25% Pretul Unui Produs Etse De 300 Lei Care A Fost Pretul Initial???
Elevii Unei Clase Se Distribuie In Banci Astfel: Daca Se Aseaza Cate Doi Intr-o Banca, Raman 3 Elevi In Picioare, Iar Daca Se Aseaza Cate Trei Elevi In Banca, R
Pădurile Musonice Variabil Umede Se Formeaza Datorită Diferentierilor De Umiditate Sau \ Tipului de Sol?
Buna.Am Si Eu O Rugaminte Am De Facut O Compunere Despre Talent Si Pasiune-doua Elemente Decisive In Alegerea Meseriei De Mai Tarziu.Ma Ajutati?:o3