👤
AjutorFranca
a fost răspuns

Ajutor va rog, dau coroana!! Imi trebuie pt Maine!! Traduceti-mi acest text va rog!! Sa nu faceti cu translate!! Hellpp meee plss!!

Ajutor Va Rog Dau Coroana Imi Trebuie Pt Maine Traducetimi Acest Text Va Rog Sa Nu Faceti Cu Translate Hellpp Meee Plss class=

Răspuns :

Acest bărbat,voi va îndoiti de el,era Moș Crăciun!El i-a făcut cadou unui băiețel un brăduț verde si frumos.Baietelul a instalat bradul in camera sa,l-a decorat cu globuri,cu ghirlande,cu lumânări....Pomul strălucea...
La mijlocul lui Ianuarie,a îndepărtat decorațiunile.Dar pomul nu își pierdea acele,era la fel de verde ca la început si a început sa crească(traducerea mot-à-mot: s-a pus pe crescut)!A crescut astfel in tot timpul iernii.Primavara,el s-a acoperit cu muguri,...In trei luni,atingea deja plafonul.Imposibil sa-l smulgi sau sa-l tai!Baietelul nu voia sa audă ce vorbesc.Atunci,părinții au scris o scrisoare primarului orașului:
Acest barbat, banuiati ca era Mos Craciun ! El a facut cadou baietelului un brad verde. Baietelul a pus bradul in camera lui, l-a decorat cu globuri, cu ghirlande, cu lumanari… Bradul stralucea.

La jumatatea lunii ianuarie, i-au dat jos decoratiile. Dar bradul nu-si pierdea acele, era la fel de verde ca la inceput si se pusese pe crescut ! A crescut asa toata iarna. In primavara, era plin de muguri… In trei luni, el dadea deja de tavan. Imposibil de smuls sau de taiat ! Baietelul nu voia sa auda vorbindu-se de asa ceva. Atunci parintii au scris o scrisoare primarului din oras :