RO Study
👤
CasualGirl
CasualGirl
04-12-2017
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie urgent!
Dau COROANA!!!
Răspuns :
Eu01
Eu01
04-12-2017
Ex 1
Mothers-in-law
Flower-beds
Sleeping-beauties
Passers-by
Outlaws
Grown-ups
Women-haters
Lady-bugs
Forgets-me-not
Ice-breakers
Ex 2
Appearance
Importance
Majority
Explainations
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Max Şi Bunicul Au Cules Împreună 200 Kg De Prune. Prunele Au Fost Repartizate Câte 24 Kg În Fiecare Dintre Lăzile Pe Care Le Avea Bunicul Şi Au Mai Rămas 32
2 Scrie, Deasupra Paronimelor Utilizate Greșit În Reclama De Mai Jos, Cuvântul Corect. Noul Parfum Visez Este Original Din Franța Și Are Miros De Campanelă. Tre
DAU COROANA PLSSS!!
3. Precizează Genul Și Numărul Substantivelor Din Text: Tovărășia, Chipul, Mistere, obraz, Prieteni. Va Rog ! Repede Dau Test .
Determinați Mulțimile A Şi B, Știind Că Sunt Îndeplinite, Simultan, Condițiile: A. A U B = {a, B, C, D, E, F, G, H}; B. A\B = {b,c,d}; C. A N B = {a, E,g}.VA RO
Determinați Cel Mai Mare Și Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre Care Împărțit La 17 Dă De fiecare Dată Restul 10.
40 PUNCTEDAU COROANA SI REPEDE!!!Un Numar Natural Da Restul 2 La Impartirea Prin 3. Ce Rest Va Da Dublul Numarului La Impartirea Prin 3??
Va Rog Mult, E Urgent . Dau 25 Puncte Plus Coroniță . Sa Nu Fie Copiat Sau Sa Fie Răspuns La Troll Ca Dau Raport
Ce Fel De Padure Este Padurea Leteea?
TEXTULB . Cine Este Autoarea Textului? În Ce Domeniu Îşi Desfăşoară Activitatea? . Care Sunt Cuvintele-cheie Din Text? . Care Este Tema Textului? . Care Sunt Ju