RO Study
👤
Andrei739
Andrei739
04-12-2017
Biologie
a fost răspuns
Lantul trofic al lacustei?
Răspuns :
Tanasemelany
Tanasemelany
05-12-2017
Frunze - lăcustă - șoarece - șarpe - șoim
Sau un altfel de lanț trofic posibil ca ar putea fi etapele de "crestere , maturizare " sau dezvoltare a lacustei .
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Stema Judetului Mures??
Se Dau Punctele A(-2;3),B(0,5) Si C(2,7). A)Stabiliti Daca Punctele A,B,C Sunt Coliniare. B)Aflati Masura Unghiului Dintre Dreapta AC Si Axa Ortogonalelor.
Îmi Trebue Urgent.Daca A Egal 3-5 Si B Egal 9/2x4/3,atunci Valoarea Care Este Valoarea Raportului A/b
Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu Perimetrul Unui Patrat Cu Apotema De 3radicaldin2.calculati Apotema Si Aria
Probabilitatea Ca,alegand La Intamplare O Zi A Satptamanii,aceasta Sa Fie Un Cuvant Scris 8 Ltere Este Egala Cu ....(va Rog Sa Scrieti Toata Operatia)
Scrie Un Text Creativ In Care Sa Povestesti O Intamplare Ce Poate Fi Reala, Care Sa Aduca La Concluzia "Cine Alearga Dupa Mai Multi Iepuri, Nu Prinde Niciunul".
Exercitiul 4 Va Rog Dau Coroana
Explica Urmatoarele Îmbinări De Cuvinte: Vatra Satului,palma De Pamant. Va Rog! Urgent!
Îmi Trebue Urgent.Daca A Egal 3-5 Si B Egal 9/2x4/3,atunci Valoarea Care Este Valoarea Raportului A/b
Doresc O Scurta Compunere Din 10-15 Randuri In Care Sa Folositi Urmatoarele Cuvinte:sinceritate,invidie,spirit De Competitie,curatenie,colaborare,respect.